About

Med dype røtter i det pakistanske kjøkken

Velkommen til Oss

Mer informasjon

WCDH er navnet på Watan Catering og Dawat Hallen. Vi holder til i romslige lokaler i Frysjaveien langs Akerselva og er kjent for å levere eksotiske retter til sosiale sammenkomster på Østlandet.

Watan Catering har i over 27 år vært en av de ledende leverandørene av indisk/pakistansk mat i Oslo. Som en innovativ aktør leverer vi smaksrike tallerkner til alt fra bryllup, bursdager, firmafester og andre arrangementer.

I 2017 ble Dawat Hallen åpnet og vi har nå 250kvm tilgjengelig for de som ønsker et lokale til en uforglemmelig kveld. Hallen har en behagelig atmosfære som kan tilpasses til enhver kultur.Følg Watan Catering og Dawat Hallen på Facebook (legg inn FB-symbol med direktelink)

Hvem vi er

Våre egne røtter

Selskapet ble stiftet av Muhammed Parvaiz i 1990 og han er fortsatt kjøkkensjef med hjelp av et erfarent og profesjonelt team av asiatiske kokker, servitører, transportører og prosjektledere.

WCDH er delt inn i to deler – Watan Catering og Dawat Hallen. Watan har levert indisk/pakistansk mat siden 2002, mens Dawat Hallen nylig åpnet i 2017.

Vår visjon er å levere en komplett opplevelse av ekostisk mat og atmosfære fra Sør-Asia skreddersydd til deres uforglemmelige kveld.

Spør oss om hva som helst

Send inn skjemaet eller kontakt oss på e-post og telefon

kontakt