​Watan Catering er en av de fremste leverandørene av indisk/pakistansk mat i Oslo. I over 15 år har vår kjøkkensjef M. Parvaiz vært et ledende og innovativt cateringfirma med leveranser til alt fra bryllup, firmafester, bursdager og sosiale sammenkomster.

Watan Catering ble stiftet av den Muhammad Parvaiz i 2002 og han er fortsatt kjøkkensjef i dag med hjelp av et erfarent og profesjonelt team av asiatiske kokker, servitører, transportører og ledere. Watan er kjent for smaksrike tallerkner der du får oppleve det beste det indiske/pakistanske kjøkken har å by på i fyldige porsjoner slik at du trygt kan si deg mett.

Vi har kapasitet til å levere mat til opptil 1000++ personer. Bestilling må skje minimum 7 dager før levering og vi tar gjerne en uforpliktende samtale med deg før deres selskap for å skreddersy deres matmeny.

Du kan også sette sammen egen meny
Pris for cateringtjenester:
Kr 2 000,- ved kjøring til Osloområdet og Skedsmo.
Kr 3 000,- ved kjøring til Bærum og Ullensaker (Gardermoen).
Kr. 1 000 (komplett utstyr) for servering på buffet

Du kan også sette sammen egen meny.

Ønskes pakistansk tapasmeny til kick off, mottagelser, stående sammenkomster eller lignende, send oss en e-post så skal vi sette sammen en meny som passer ditt selskap best!