Vi kan også skreddersy deres meny med andre
retter fra vår hovedmeny, alt etter deres behov og ønske.
Hovedmeny
-
GRILL
- 1. Chicken Tikka (M)
- Kyllingfilet i biter med tikka masala
- 2. Chicken Malai Tikka (M, N)
- Kyllingfilet i biter med fløte og nøtter
- 3. Chicken Steamed Roast (M)
- Dampet kyllinglår med tikka masala.
- 4. Chicken Skewers (M)
- Kyllingfilet i spyd
- 5. Chicken Drumsticks (M)
- Kyllingklubber
- 6. Lamb Tikka (M)
- Biter av lam med tikka masala
- 7. Lamb Champe Roast (M)
- Dampede lammekoteletter
- 8. Lamb Skiver Roast (M)
- Dampede lammelår i skiver
- 9. Lamb Ran Roast (M)
- Stekt lammelår
- 10. Seekh Kebab (E)
- Grillet kebab av oksekjøttdeig
- 11. Chapli Kebab (E)
- Fritert kebab av oksekjøttdeig
- 12. Fried Fish(E,G)
- Fritert torskefilet
-
GRYTE
- 12. Chicken Tikka Masala (M)
- Kyllinggryte med tikka masala saus.
- 13. Chicken Karahi (M)
- Kyllingfilet i gryte
- 14. Chicken Korma (M)
- Kyllinggryte med kormasaus
- 15. Chicken White Korma (M)
- Kyllinggryte med hvit kormasaus
- 16. Chicken Achari
- Kylling med pickles saus
- 17. Chicken Jalfarezi (M)
- Kyllinggryte med paprika og løk
- 18. Chicken Palak (M)
- Kyllinggryte med spinat
- 19. Chicken Chana (M)
- Kyllinggryte med kikerter
- 20. Chicken Pasta (E, M)
- Kylling og pasta
- 21. Lamb Tikka Masala (M)
- Lammebiter med tikka masala
- 22. Lamb Karahi (M)
- Lammegryte
- 23. Lamb Korma (M)
- Lammegryte med korma saus
- 24. Lamb Achari
- Lam med pickles saus
- 25. Lamb Palak (M)
- Lammegryte med spinat
- 26. Lamb Potato (M)
- Lammegryte med poteter
- 27. Kofte Anda (E, M)
- Boller av oksekjøttdeig med egg
- 28. Kofte Palak (M)
- Bolle av oksekjøttdeig med spinat
- 29. Kofte Curry Masala (M)
- Bolle av oksekjøttdeig med currysaus
- 30. Kebab Masala (E, M)
- Kebab av oksekjøttdeig med masala saus
- 31. Kebab Jalfarezi (E, M)
- Kebabgryte av oksekjøttdeig med paprika og løk
-
VEGETAR
- 32. Mixed Vegetables
- Blandede grønnsaker med curry
- 33. Mutter Alo Paneer
- Erter og poteter
- 34. Palak Paneer (M)
- Spinat med ost
- 35. Chana Masala (M)
- Kikerter med masala saus
- 36. Chana Anda (E, M)
- Kikerter med kokt egg
- 37. Daal Makhni (M)
- Gryte av bønner og linser
- 38. Punjabi Daal (M)
- Linsegryte
- 39. Vegetable Pasta (E, M)
- Pasta med blandede grønnsaker
-
RISRETTER
- 40. Chicken Tikka Masala Byriani (M)
- Kyllingfilet i biter med tikka masala og ris
- 41. Chicken Byriani (M)
- Kyllinggryte med risblanding
- 42. Chicken Pulao
- Kylling med ris
- 43. Mutton Byriani (M)
- Lammegryte med risblanding
- 44. Mutton Pulao (M)
- Lam med ris
- 45. Vegetable Byriani
- Blandede grønnsaker i gryte med risblanding
- 46. Vegetable Pulao
- Blandede grønnsaker med risblanding
- 47. Mattar Pulao
- Ris med erter
- 48. Chana Pulao
- Kikerter med ris
- 49. Tarka Pulao
- Krydret ris
-
SPESIALRETTER
- 50. Haleem (M)
- Blanding av linser, bønner og oksekjøtt
- 51. Nihari (M)
- Gryte av lam/okseskank
- 52. Shab Deg
- Oksegryte av nepe
-
SIDERETTER
- 53. Salad
- Blanding av sesongens salat
- 54. Russian Salad (E, M)
- Blanding av frukt og grønnsaker
- 55. Raita (M)
- Yoghurt og mint
- 56. Vegetable Raita (M)
- Blandede grønnsaker med yoghurt
- 57. Potina Chutney
- Mint chutney
- 58. Alo Bukhara Chutney
- Plomme chutney
- 59. Mango Chutney
- Mango chutney
- 60. Khati Methi Chutney
- Tamarin chutney
- 61. Nan (E, G, M)
- Brød
- 62. Puri (E, G)
- Fritert hvetemelsbrød
-
FORRETTER
- 63. Chicken Corn Soup (E)
- Kyllingsuppe med mais
- 64. Dhai Phalle (G, M)
- Boller av maismel med yoghurt
- 65. Chicken Wings (M)
- Kyllingvinger
- 66. Chana Chat
- Kikerter og bønner med poteter
- 67. Alo Tikki (E)
- Stekte potetkaker
- 68. Goal Gappe (G)
- Melbolle krydret vann
- 69. Meat Samosa (G, M)
- Samosa med oksekjøtt
- 70. Vegetable Samosa (E, G)
- Samosa med grønnsaker
- 71. Chicken Pakhora (G, M)
- Friterte maismelboller med kylling
- 72. Fish Pakhora (G, M)
- Friterte maismelboller med fisk
- 73. Vegetable Pakhora (G, M)
- Friterte maismelboller med grønnsaker
-
DESSERTER
- 74. Zarda (M)
- Søt ris
- 75. Motanjan (M)
- Farget søt ris
- 76. Ferni (M)
- Riskrem
- 77. Kheer (M)
- Risgrøt
- 78. Gulab Jaman (E)
- Friterte deigbolle i sukkersirup
- 79. Ras Malai (G, M, N)
- Krembolle i melk
- 80. Gajar Ka Halwa (M, N)
- Søte gulrøtter
- 81. Souji Ka Halwa (N)
- Søt semulegryn
-
VARM DRIKKE
- 82. Pakistani Tea
- Pakistansk te
- 83. Kashmiri Tea (M)
- Kashmir te
- 84. Green Tea
- Grønn te
-
ALLERGENER
M = Melk og melkeprodukter
E = Egg og eggprodukter
F = Fisk og fiskeprodukter
S = Skalldyr, og produkter av disse
N = Nøtter, belgfrukter og produkter av disse
G = Glutenholdige kornslag
(hvete, rug, bygg, havre og produkter av disse)